Terug naar overzicht

Dit ga je doen

Namens een grote gemeente in Noord-Holland zijn wij momenteel actief met de werving van een Interim Projectmedewerker Gebiedsontwikkeling voor 20 uur per week. 

Werkzaamheden:

  • Opstellen / bijhouden van project planningen in Primavera;
  • Programmaplanningen. Dit bestaat uit een aggregatie van de projectplanningen per programma, aangevuld met het plannen van de externe interfaces met bijvoorbeeld infrastructuurprojecten en beleidsontwikkeling. Daarnaast wordt op dit niveau input geleverd  voor de programmabegrotingen.
  • Portfolioplanning, beheer van het Primavera-systeem, voeden van diverse rapportages, afstemmen met corporaties, bijdragen aan capaciteitsplanning en deelname aan plan-/projectbureau.  

Dit wordt er gevraagd

Onze opdrachtgever zoekt een ervaren projectmedewerker / planner die op drie niveaus een bijdrage levert aan de organisatie. Met jouw kennis en ervaring in het ruimtelijk domein zorg je voor overzicht binnen de verschillende ontwikkelgebieden in Noord-Holland. Je bent een prettige maar ook kritische collega in het programmateam, denkt vanaf het begin mee over de benodigde stappen en activiteiten, de kritische paden en stuurt hier tijdig op bij.
 

  • Ervaring met het opstellen van planningen in het ruimtelijke domein;
  • Ruimtelijke planningsmethodieken, ruimtelijke procedures en faseringen in projecten zijn jou bekend
  • Kennis van Primavera;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent analytisch en weet goed te structureren. 


 

Projectinformatie / reageren

Projectinformatie: 

Startdatum: Per direct
Projectduur: 10 maanden met mogelijkheid tot verlenging
Aantal uren per week: 20 


Reageren:

Solid Public is namens de opdrachtgever exclusief verantwoordelijk voor de werving ten behoeve van deze functie. Solid Public is hét toonaangevende werving & selectiebureau voor vastgoedfuncties in de publieke en maatschappelijke sector. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van maatschappelijk betrokken vastgoedprofessionals met een opleiding op met name HBO- en academisch niveau.

Je wordt vriendelijk verzocht jouw sollicitatie te richten aan Wouter Molenkamp (wouter@solid-public.nl). Ook voor vragen of een extra toelichting kun je (telefonisch) contact opnemen met Wouter op 06 - 57964108.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures